[Behavior] jj_Weapon

Post your completed addons to share with the community

Post » Mon Jan 21, 2013 1:24 pm

Hi all, I keep getting this error when i start construct 2 after copying this plugin
'D:\Construct 2\exporters\html5\plugins\jj_weapon\': Found 'GetPluginSettings'global, but it is not a function

This plugin will not be available in the editor.

Please help
B
4
S
1
Posts: 4
Reputation: 458

Post » Tue Jan 22, 2013 4:21 pm

@emutron

Put it in D:\Construct 2\exporters\html5\behaviors folder.
B
97
S
22
G
176
Posts: 4,108
Reputation: 103,019

Post » Tue Jan 22, 2013 4:50 pm

Oh hey thanks ! works great now :) ... i feel silly for not seeing that before
B
4
S
1
Posts: 4
Reputation: 458

Post » Thu Jan 24, 2013 3:24 am

hi again, I tried but i cant get the set bullet instance right, i'm not exactly sure how its done. I searched he forums and found this thread http://www.scirra.com/forum/how-i-can-create-instance-in-plugin_topic46254.html
but i still cant get it to work
Also i was wondering
1) After assigning multiple weapons to a sprite how can i switch between them?
2) Can this behavior be combined with the turret behavior to create enemies with complex firing conditions or even with the platforming AI code to give the non shooting enemies weapons in a much simpler way?

I'm sorry if my questions seem a bit stupid but I'm not really a programmer and construct 2 is the first program of its kind that i've ever used, i hope i'll get the hang of it soon.
B
4
S
1
Posts: 4
Reputation: 458

Post » Mon Jan 28, 2013 10:41 am

Hi, can someone please upload a capx example with the bullet instance ... Thanks in advance :)
B
4
S
1
Posts: 4
Reputation: 458

Post » Wed Jan 30, 2013 12:40 pm

[QUOTE=emutron] Hi, can someone please upload a capx example with the bullet instance ... Thanks in advance :)[/QUOTE]
Look at this http://games.baskovsky.ru/labs/construct2/jj_Weapon/jj_Weapon_Example.capxBaskovsky2013-04-28 20:36:36
B
7
S
2
Posts: 3
Reputation: 744

Post » Sat Mar 02, 2013 11:31 pm

I'm betting he never comes back to see that example...
Neat plugin though, thanks!
B
3
Posts: 8
Reputation: 291

Post » Thu Mar 14, 2013 3:38 am

Guys,

i was using this Behavior in my project, and it worked perfectly and fit exactly my needs, but today i get a personal license and go right in to test it in CocoonJS, the problem is, when he loads the layout in witch i have the jj_weapon it froze the game and give me a message in the debug saying can't find variable: jQuery. After some testing i removed the behavior and it loaded the layout.
Sooo, anyone have any info on this behavior, i don't know if behaviors can use jQuery...
Is there anything similar? sice i will have to remake my game from start without this behavior to make all the gun functionality on events an etc..

Regards
Caio Branco
B
6
Posts: 8
Reputation: 866

Post » Fri Apr 26, 2013 8:18 pm

Awesome plugin.
B
89
S
16
G
13
Posts: 199
Reputation: 12,987

Post » Sat Jun 29, 2013 10:26 pm

Hey peoples! How's it going?

First off, I love the aggregation of so many elements in this behavior that really compacts the number of events and variables in my project.
Thank you @JohnJ !

My main concern with this behavior is that when I have more than one instance of the same gun, whenever the gun is commanded to shoot, bullets only come from the first instance of the gun.

I don't know if it's because of the way I have it set up, but my head is aching at the moment and I want someone with a fresher mind that can help shed some light into alternative methods.

Here's the project I was talking about:
No map design & Shoooting activated.
Shooting deactivated w/ Map design (just for watching pathfinding work its magic)aznmonkeyboy2013-06-30 01:44:33
B
8
S
2
Posts: 40
Reputation: 2,136

PreviousNext

Return to Completed Addons

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest