[Behavior] LiteTween

Post your completed addons to share with the community

Post » Sun Sep 01, 2013 8:40 pm

I found a workaround to this: I'm using a YUI compressor to minify the HTML5 script, seems to work fine.
B
12
S
3
G
1
Posts: 347
Reputation: 2,866

Post » Tue Sep 03, 2013 12:01 am

Hi @ghost,

By removing the old one, did you mean Easetween? I think you can delete the specific behavior folder (in this case lunarray.tween) in the program files behavior folder and in C:\Users\<username>\AppData\Roaming\Construct2\behaviors\

And about compressor, the strange thing is that I can minify any projects with litetween just fine here. I'm really not sure if this is litetween's fault.

B
32
S
5
G
1
Posts: 178
Reputation: 3,501

Post » Tue Sep 03, 2013 6:31 am

Hi @lunarray it was r0j0's canvas the one that was causing the error.


just removed ease tween, had to dig into the caproj to find the places where I used it.
Thx
B
12
S
3
G
1
Posts: 347
Reputation: 2,866

Post » Sat Sep 14, 2013 12:38 am

Do you have a "manual" for this behavior? Something that describes all the details of the event handlers and actions?
I'm seeking Narnia. Who wants to come with me! Aslan is on the move!
B
112
S
20
G
8
Posts: 741
Reputation: 13,636

Post » Sun Sep 15, 2013 12:18 am

Manual seems like alot of work to do :o, but I'll see if I can write one.
B
32
S
5
G
1
Posts: 178
Reputation: 3,501

Post » Sun Sep 15, 2013 2:31 am

hey Its Great!

Thank you so much for make this amazing behavior, look very usefull!
B
22
S
2
G
5
Posts: 49
Reputation: 4,827

Post » Sun Sep 15, 2013 6:48 pm

@lunarray

going over the property box on the left. You should put in the option for relative or absolute. If having the option for "active on start" then it only makes sense to make sure all the options are available without requiring setting paramaters in event sheet.
B
87
S
18
G
9
Posts: 2,455
Reputation: 14,834

Post » Tue Sep 17, 2013 5:09 pm

Is there something special I need to do to install this? I created a directory in my exporters/htmls/plugins folder called LiteTween then copied the appropriate scripts to that directory and tried to load the example but it tells me it's not installed. I've verified the directory does indeed exist...
B
12
S
5
Posts: 133
Reputation: 1,483

Post » Tue Sep 17, 2013 11:41 pm

@wizaerd
AFAIR it's a behaviourghost2013-09-17 23:41:58
B
12
S
3
G
1
Posts: 347
Reputation: 2,866

Post » Wed Sep 18, 2013 2:59 am

@jayderyu:
Okie, already updated the litetween with that suggestion. Also removed a stray 'console.log' which make it unable to run on a version of internet explorer.

@Rhindon:
I made a simple manual for you
Manual PDF
B
32
S
5
G
1
Posts: 178
Reputation: 3,501

PreviousNext

Return to Completed Addons

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests