[Behavior] Recolor Sprite

Post your completed addons to share with the community

Post » Fri Jun 08, 2012 11:56 pm

You should name it something different, like Color Overlay because Recolor Sprite is misleading. I thought I could change individual colors on a sprite, like megaman does
B
83
S
21
G
15
Posts: 1,039
Reputation: 15,134

Post » Sat Jun 09, 2012 5:01 pm

dont work in my R93. Dont see recolor in behavior listdelgado2012-06-09 17:02:18
B
94
S
19
G
34
Posts: 1,840
Reputation: 27,988

Post » Sat Jun 09, 2012 5:05 pm

@delgado: are you sure you installed it again ? That it is in your exporters/HTML5/behaviors folder ?
New to Construct ? Where to start

Image Image
Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
247
S
85
G
40
Posts: 6,999
Reputation: 57,793

Post » Sat Jun 09, 2012 5:08 pm

i download this now and paste to right folder im sure
B
94
S
19
G
34
Posts: 1,840
Reputation: 27,988

Post » Sat Jun 09, 2012 9:12 pm

This feature was bundled with Construct Classic, so I suppose it should be same way for Construct 2. I'm tired of recoloring same animations just for different HUE/SAT values.
B
19
S
6
G
4
Posts: 171
Reputation: 2,507

Post » Sat Jun 09, 2012 11:01 pm

Is it Canvas based ?. It doesn't make sense to use Canvas it's too slow. In fact ideally C2 should go only with WebGL , it's still not a reality unfortunatelly. On WebGL this should not need a plugin since it's trivial to implement.Kiyoshi2012-06-09 23:02:09
B
58
S
13
G
10
Posts: 632
Reputation: 12,505

Post » Mon Jun 11, 2012 12:08 pm

@Kiyoshi : Technically, it's not canvas based. It's a compositing trick.
B
33
S
9
G
6
Posts: 709
Reputation: 6,704

Post » Mon Jun 11, 2012 1:37 pm

Awesome plugin, I really need this!!
B
25
S
5
G
1
Posts: 46
Reputation: 3,347

Post » Mon Jul 09, 2012 11:39 am

With the latest Construct 2 [r98], I get a error message every time the color is applied:

inst.type.families is undefined
http://192.168.1.30:50001/preview.js, line 2254

The color is applied, but the error message appears every time.
I get this error when trying your capx example as well when creating my own capx.
B
38
S
13
G
9
Posts: 151
Reputation: 8,437

Post » Sun Jan 20, 2013 9:45 pm

[QUOTE=CodeMasterMike] With the latest Construct 2 [r98], I get a error message every time the color is applied:

inst.type.families is undefined
http://192.168.1.30:50001/preview.js, line 2254

The color is applied, but the error message appears every time.
I get this error when trying your capx example as well when creating my own capx.[/QUOTE]

Still broken
B
49
S
19
G
9
Posts: 431
Reputation: 10,001

PreviousNext

Return to Completed Addons

Who is online

Users browsing this forum: X3M and 0 guests