[Behavior] revive

Post your completed addons to share with the community

Post » Fri Jun 08, 2012 10:50 am

Revive
(Update: 2013/06/09)

This behavior try to help user creating instance automatically latter after destroyed.
This behavior is depended on timeline plugin, so user need to add timeline plugin into project.

Sample

"Revive time" in properties table is a delay time for recreating instance after destroyed.

User need to use "action:Clean timeline" in timeline plugin to clean waitting timers.



Advance
- "condition: on destroy" will be triggered when instance destroyed, user could use "action:set a memory value" to store some values at this event.
- "condition: on revive" will be triggered when instance recreating, user could use "expression:Mem" to get stored values saved before.rexrainbow2013-06-08 18:36:10
B
97
S
22
G
177
Posts: 4,111
Reputation: 103,525

Post » Fri Jun 08, 2012 4:22 pm

Nice one! Revive is interesing like opposite of destroy
B
96
S
25
G
20
Posts: 3,052
Reputation: 22,638

Post » Mon Jun 25, 2012 3:18 pm

good one, it's usefull to save the position of the player when dies and then revive it in the same place. Thanks rexrainbow!
B
28
S
5
G
4
Posts: 51
Reputation: 3,857

Post » Tue Jun 26, 2012 12:39 am

Great plugin thanks.
B
40
S
14
G
11
Posts: 243
Reputation: 9,427

Post » Tue Mar 12, 2013 9:09 pm

Awesome plugin!
B
29
S
7
G
3
Posts: 361
Reputation: 6,187

Post » Fri May 03, 2013 5:30 pm

This behavior might not be saved/loaded , because that the unit of save/load is "an instance" , but this behavior was activated after destroyed.

Another way is using nickname and timeline plugin. Create a timer for reviving when time-out, assign the nickname for creating type parameter.
Capx
rexrainbow2013-05-06 15:17:40
B
97
S
22
G
177
Posts: 4,111
Reputation: 103,525

Post » Thu May 09, 2013 2:50 pm

Rexrainbow i have problem with revive behavior. When destroy my oponents i have error message and game is freeze. I use newest version of C2





I try update your revive by Rex repo tool and i have addational error mesage



PS: please fix this this is really useful :)delgado2013-05-09 15:02:32
B
93
S
19
G
34
Posts: 1,840
Reputation: 27,963

Post » Thu May 09, 2013 5:04 pm

@delgado

You might put a timeline object into layout, and try again.
B
97
S
22
G
177
Posts: 4,111
Reputation: 103,525

Post » Thu May 09, 2013 5:15 pm

you are right ;D
B
93
S
19
G
34
Posts: 1,840
Reputation: 27,963

Post » Mon May 13, 2013 1:40 pm

@rexrainbow i have weird effect and its hard to explain, sometimes oponents are more revived than i set on map

delgado2013-05-13 13:47:56
B
93
S
19
G
34
Posts: 1,840
Reputation: 27,963

Next

Return to Completed Addons

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests