[Behavior] scrolling (for text/sprite font plugin)

Post your completed addons to share with the community

Post » Mon Mar 11, 2013 6:51 am

from where i can get the Text Plugin?
B
4
Posts: 21
Reputation: 767

Post » Mon Mar 11, 2013 6:53 am

@lahirug87

Text plugin is an official plugin.

https://www.scirra.com/manual/116/text
B
97
S
22
G
176
Posts: 4,108
Reputation: 103,019

Post » Mon Mar 11, 2013 7:37 am

I know, but when i tried to open this capx file it gives me this message



I am using the latest version of construct, do you know where i can find the "Step" behaviour
B
4
Posts: 21
Reputation: 767

Post » Mon Mar 11, 2013 7:45 am

@lahirug8744

step behavior
B
97
S
22
G
176
Posts: 4,108
Reputation: 103,019

Post » Mon Mar 11, 2013 8:24 am

[QUOTE=rexrainbow] @lahirug8744

https://dl.dropbox.com/u/5779181/C2Repo/Zip/behaviors/rex_step.7z[/QUOTE]

thanks for the help :)

still im getting an error message saying    
B
4
Posts: 21
Reputation: 767

Post » Mon Mar 11, 2013 8:39 am

@lahirug87


Hum... Rotate... it is older one, official has a rotate behavior
https://dl.dropbox.com/u/5779181/C2Repo/Zip/behaviors/rex_rotate.7z

Text... I'm not sure, I had made a text-plus plugin before, but it is depressed.
https://dl.dropbox.com/u/5779181/rex_textplus.7z
This text plugin could not run at all.
B
97
S
22
G
176
Posts: 4,108
Reputation: 103,019

Post » Mon Mar 11, 2013 9:59 am

[QUOTE=rexrainbow] @lahirug87


Hum... Rotate... it is older one, official has a rotate behavior
https://dl.dropbox.com/u/5779181/C2Repo/Zip/behaviors/rex_rotate.7z

Text... I'm not sure, I had made a text-plus plugin before, but it is depressed.
https://dl.dropbox.com/u/5779181/rex_textplus.7z
This text plugin could not run at all.[/QUOTE]

dude @rexrainbow I don't know how to thank you & not to keep troubling you but please help me out with this too , is there anyway I can add reputation for you?
B
4
Posts: 21
Reputation: 767

Post » Mon Mar 11, 2013 10:09 am

@lahirug87

debugpanel
B
97
S
22
G
176
Posts: 4,108
Reputation: 103,019

Post » Wed Mar 13, 2013 7:02 am



thank you @rexrainbow but i still get the same error :/lahirug872013-03-13 07:40:52
B
4
Posts: 21
Reputation: 767

Post » Wed Mar 13, 2013 8:05 am

@lahirug87

Sorry, I only know this debug panel plugin.

Or try this?
https://dl.dropbox.com/u/5779181/debug_panel.7z
B
97
S
22
G
176
Posts: 4,108
Reputation: 103,019

PreviousNext

Return to Completed Addons

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest