[Behavior] SplinePath

Post your completed addons to share with the community

Post » Sun Dec 28, 2014 8:24 pm

merci !
B
8
S
1
Posts: 67
Reputation: 596

Post » Mon Dec 29, 2014 12:52 pm

Bonjour !

Well, i have integered your behavior. Very good !

An idea (everytime easy to say but not easy to do may be !) would be to have a sprite wich turn in the direction of his move.
Is it possible to you to think about this?

Thank's a lot
Dahu
(excuse my english, i'm french)
B
8
S
1
Posts: 67
Reputation: 596

Post » Thu Dec 24, 2015 4:56 am

Hi Pode, I tried to install this plugin, but an error popup says "Unable to load plugin... Found 'GetPluginSettings' global, but it is not a function."

Any ideas?

Thanks
B
16
S
2
Posts: 80
Reputation: 1,457

Post » Thu Dec 24, 2015 7:47 am

@hmott

hmott wrote:Hi Pode, I tried to install this plugin, but an error popup says "Unable to load plugin... Found 'GetPluginSettings' global, but it is not a function."

Any ideas?

Thanks


That message usually happens when you have put the folder in the wrong location.

This 'plugin' should be placed in the "Behaviors" folder rather than the "Plugins" folder.
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
120
S
28
G
68
Posts: 4,849
Reputation: 48,299

Post » Sat Dec 26, 2015 1:26 am

zenox98 wrote:
That message usually happens when you have put the folder in the wrong location.

This 'plugin' should be placed in the "Behaviors" folder rather than the "Plugins" folder.



Well I just copied the SplinePath folder into my behaviours folder, and its not selectable from inside Construct 2, nor are there any messages regarding errors. Any ideas how to make it work?

Edit: Was looking in the wrong place, all working now.
Brick by brick, stone by stone.
B
42
S
16
G
9
Posts: 273
Reputation: 7,603

Post » Fri Jan 15, 2016 4:26 pm

I got this message :

---------------------------
Message from webpage
---------------------------
Javascript error!
Unable to get property 'getPos' of undefined or null reference
http://localhost:50000/pode_splinepath_behavior.js, line 91 (col 6)

This may be a bug in Construct 2 or a third party plugin or behavior - please report it to the developer following the bug report guidelines. Subsequent errors will be logged to the console.
---------------------------
OK
---------------------------
Image
B
10
S
1
Posts: 35
Reputation: 935

Post » Thu Feb 25, 2016 1:55 pm

Message: horoblast can only post plain text URLS until they have 500 rep. 1 URLS modified. Why?
@Pode

I'm getting the following error message after a few seconds: http://imgur.com/3yF3Gd1 .

Any idea what may cause it and how i can fix it?

Much appreciated.
B
6
Posts: 50
Reputation: 367

Post » Wed Mar 16, 2016 12:05 pm

Haha awesome, I was about halfway through creating my own path system! Now I can focus on the actual game creation. Thanks!
B
2
Posts: 2
Reputation: 154

Post » Mon Apr 18, 2016 4:27 am

Thank you for the updated version, @ovirta. If it isn't too much to ask, can you add a looping option?
B
10
S
3
Posts: 20
Reputation: 755

Post » Sun May 22, 2016 5:52 pm

I don't know if there are any plans to upgrade this behaviour, but It could be upgraded adding the facing angle, in order to let the sprite rotate while moving...
I'm not a insane, my mother had me tested

I'm an engineer. To save time, just assume I'm never wrong
B
29
S
12
G
4
Posts: 130
Reputation: 4,735

PreviousNext

Return to Completed Addons

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest