[Behavior] Typing (for text / sprite font plugin)

Post your completed addons to share with the community

Post » Tue Apr 09, 2013 1:18 am

@imothep85

I had updated the Sample Capx link, you might see this first.
B
97
S
22
G
178
Posts: 4,118
Reputation: 104,043

Post » Tue Apr 09, 2013 6:36 am

i found :D, but your typing effect don't work unde IE-FIREFOX-CHROME.
its a bug if i put for example a video, + a text with the typing effect.

i add the action to the typing effect: on video is playing---text-start typing 0.1, the typing work perfectly when you run the app under construct, but when you export the app in html5 for the web, that doen'st work anymore, the text start when the webpage is started :s
imothep852013-04-09 06:37:08
B
32
S
9
G
6
Posts: 1,467
Reputation: 7,951

Post » Tue Apr 09, 2013 7:02 am

@imothep85

Hum... I test the sample capx again, it works fine at preview and exporting html5 running at firefox. The results are the same.
B
97
S
22
G
178
Posts: 4,118
Reputation: 104,043

Post » Tue Apr 09, 2013 11:10 am

im going to put the capx here after work hope to have some help :D, the bug happens, when the website is hosted on a server.imothep852013-04-09 11:11:36
B
32
S
9
G
6
Posts: 1,467
Reputation: 7,951

Post » Fri Apr 26, 2013 3:28 pm

Update

- support save/load system
- user does not need to assign timeline object if there is only one timeline object in the environment.
B
97
S
22
G
178
Posts: 4,118
Reputation: 104,043

Post » Sat Jun 01, 2013 5:45 am

[QUOTE=rexrainbow] Update

When stop typing, user could select to show all text or just keep current text.[/QUOTE]

I'm having trouble with this.

If I set the typing type "AAAAAAAA" to go off On the start of layout like your example, it works.
But I only want the typing to go off when, for example, my global variable is set. It only prints the first letter, and stops entirely.

I tried to play around with TimeLine, but I'm not following how this works.

EDIT:
I used System -> Triger Once action on Typing TypeAnthonyB282013-06-01 05:55:44
B
10
S
3
G
3
Posts: 47
Reputation: 2,666

Post » Sat Jun 01, 2013 5:23 pm

@AnthonyB28

Could you provide a simple example?
B
97
S
22
G
178
Posts: 4,118
Reputation: 104,043

Post » Sat Jun 01, 2013 9:46 pm

Awesome behaviour!! THX A LOT!
B
10
S
3
G
2
Posts: 14
Reputation: 2,409

Post » Wed Jun 26, 2013 12:15 am

Update

Support typing on an official sprite font object. Just use this behavior as on text object.rexrainbow2013-06-26 00:18:16
B
97
S
22
G
178
Posts: 4,118
Reputation: 104,043

Post » Fri Feb 21, 2014 6:29 am

on start of layout it work
however the condition "on click" and it doesn't work
B
33
S
10
G
1
Posts: 78
Reputation: 3,119

PreviousNext

Return to Completed Addons

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests