Black band on the top using PODE HTML + LayoutTransitionV2

Get help using Construct 2

Post » Sun Apr 24, 2016 5:13 am

:?: I am using the HTML_iFrame_Pode for displaying facebook mobile web ads in my mobile HTML5 web application. https://torrid-fire-4877.firebaseapp.co ... html?test1, but for some reason I am getting a black band on the top when I put the iframe on the scrollable layout. Not sure why it's coming. please help , any idea is appreciated as I am stuck ?

My Capx : https://torrid-fire-4877.firebaseapp.co ... issue.capx and additional plugins that might be needed to download https://torrid-fire-4877.firebaseapp.co ... lugins.zip

Image
Last edited by tringio on Sun Apr 24, 2016 3:51 pm, edited 1 time in total.
B
16
S
4
Posts: 248
Reputation: 2,267

Post » Sun Apr 24, 2016 3:44 pm

Looks like the problem happens when using with the LayoutTransitionPluginV2, if I don't use the layout transition then it seems fine.
B
16
S
4
Posts: 248
Reputation: 2,267

Post » Mon Apr 25, 2016 12:19 am

hey , i found the problem , it's caused by some facebookad plugin
B
28
S
9
G
9
Posts: 294
Reputation: 7,069

Post » Mon Apr 25, 2016 3:38 am

hmm, I even removed the facebookads.html from my application but I still see the black band. I am still not sure what is causing this ?? any help would be greatly appreciated.
B
16
S
4
Posts: 248
Reputation: 2,267


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: vzad and 21 guests