Black screen - Cocoonjs and XDK

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Sat Jul 13, 2013 4:37 pm

Link to .capx file (required!):
https://dl.dropboxusercontent.com/u/22406377/spil/PizzaBrain-0.65.capx

Steps to reproduce:
1. Exported the project both for CocoonJs and XDK
2. BLACK SCREEN in both export
3. No problem in preview ..

Observed result:
Exported for Cocoonjs..and worked in older C2 version 137
this is debug from CocoonJS




Expected result:

Black screen in both Cocoonjs and XDK

Browsers affected:
Chrome: yes/no
Firefox: yes/no
Internet Explorer: yes/no

Works in above browsers


Operating system & service pack:
XP - sp3

Construct 2 version:
138.2
    flemmig2013-07-13 16:59:43
B
29
S
16
G
11
Posts: 344
Reputation: 8,474

Post » Sat Jul 13, 2013 9:58 pm

I have got the same problem or at least very simular (it also mentions "dynamics" in the error message.

Black screen on CocoonJS export. Works fine in preview in pc browser.

This is a screenshot of the error message on a ipad.



Just to note. I am also running version 138.2cvp2013-07-13 22:01:26
B
20
S
6
G
4
Posts: 347
Reputation: 4,451

Post » Sun Jul 14, 2013 6:43 am

I was just going to post about this. r138.2.
B
43
S
5
G
5
Posts: 410
Reputation: 5,742

Post » Tue Jul 16, 2013 1:45 pm

This is because we added some support for the next version of the CocoonJS launcher, which isn't out yet. It should be fixed at the next launcher update (hopefully in a couple of weeks). In the mean time switch to the old physics engine using the CocoonJS plugin property.
Scirra Founder
B
382
S
223
G
86
Posts: 23,991
Reputation: 189,739

Post » Tue Jul 16, 2013 4:33 pm

Okay ..Thanks :-)

but where do I find the CocoonJS plugin property

R/flemming
B
29
S
16
G
11
Posts: 344
Reputation: 8,474

Post » Tue Jul 16, 2013 5:33 pm

I talked to Ludei about this one.


I think Construct 2 is using an outdated version of our Box2D extension, an easy solution could be to copy the latest release of out Box2D extension from here: https://bitbucket.org/ludei/cocoon_cocoonjsextensions/src/1cd24033c801e04591d2017db2d2396189d62d63/CocoonJS_Box2D.js?at=master and replace it on the c2runtime.js generated by Construct 2.

We are working with Ashley to solve this issue.
firebelly2013-07-16 17:34:17
B
30
S
10
G
7
Posts: 416
Reputation: 7,239

Post » Tue Jul 16, 2013 5:50 pm

No, r138.2 is now fully up to date with their latest extension. Ludei now need to update the launcher.
Scirra Founder
B
382
S
223
G
86
Posts: 23,991
Reputation: 189,739

Post » Tue Jul 16, 2013 7:36 pm

Would be glad to know how to switch to old engine
B
29
S
16
G
11
Posts: 344
Reputation: 8,474

Post » Tue Jul 16, 2013 10:02 pm

[QUOTE=flemmig] Would be glad to know how to switch to old engine[/QUOTE]

Add the CocoonJS Object.

Then click it, and edit the properties.
B
30
S
10
G
7
Posts: 416
Reputation: 7,239

Post » Thu Jul 18, 2013 9:28 pm

very helpful firebelly thank you so much:)
B
14
S
4
G
1
Posts: 39
Reputation: 2,756

Next

Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests