Black Screen

Get help using Construct 2

Post » Fri Dec 16, 2016 2:07 pm

Hello guys, i encounter this "Black Screen" after i compile my zip file to cocoon. Before i post this topic, i googled a lot and luckily ive seen some thread from cocoon forum that this problem have been fixed by:

1. Custom Loader
2. Box 2d web(Physics)
3. uncheck minify
4. Include c2 cocoon plugin to cocoon.io plugin

I have tried everything but still i got a black screen. Currently using version 240 of construct2
B
30
S
12
G
4
Posts: 67
Reputation: 4,250

Post » Fri Dec 16, 2016 2:44 pm

I finally fixed it but only by using webview+ and im not happy with the performance of the game. It lags/hang 1second everytime i tap anywhere from my game.

My memory usage is only 288mb. Is it too much?

Any suggestions how to fix it or how to convert in canvas+ without black screen?
B
30
S
12
G
4
Posts: 67
Reputation: 4,250

Post » Sat Dec 17, 2016 9:43 am

jance0405 wrote:I finally fixed it but only by using webview+ and im not happy with the performance of the game. It lags/hang 1second everytime i tap anywhere from my game.

My memory usage is only 288mb. Is it too much?

Any suggestions how to fix it or how to convert in canvas+ without black screen?


Hi,

I just replied to your topic in my forum.
https://shatter-box.com/forums/topic/41 ... omment=162

Please follow the steps and attach me a screenshot of your error log.

Regards
Andy
Image Image iTunes: Match3 | Google Play: Match3
B
103
S
37
G
31
Posts: 1,164
Reputation: 28,928

Post » Sat Dec 17, 2016 9:48 am

Are you testing this on a phone? If yes then 288mb is WAAAAAYYYY too much.

I had the same thing come up in my first game months ago. Ideally it should be less than 100mb. Go for 30-50mb.
Image Image Image
B
32
S
12
G
27
Posts: 761
Reputation: 17,244

Post » Sat Dec 17, 2016 10:38 am

MPPlantOfficial wrote:Are you testing this on a phone? If yes then 288mb is WAAAAAYYYY too much.

I had the same thing come up in my first game months ago. Ideally it should be less than 100mb. Go for 30-50mb.


That's right, my Match3 game uses 54 MB for images.
Also try to avoid big resolutions of the image files, as well as big areas of transparency.
Image Image iTunes: Match3 | Google Play: Match3
B
103
S
37
G
31
Posts: 1,164
Reputation: 28,928

Post » Sat Dec 17, 2016 11:16 am

288mb way way too much.
B
256
S
39
G
15
Posts: 1,983
Reputation: 41,036


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: dop2000 and 27 guests