Blackberry export does not work...

Get help using Construct 2

Post » Sun Jun 23, 2013 10:26 pm

Hi,

again problem with construct2... Blackberry export does not work... When i try package, i does not work.... (Error, please enter valid version number) But how? I always increased version number... It worked only first time, i had version 1.0... now i try 1.0.0.1 , 1.1, 2.2 ,5.... but nothing works...

Please help... -,-
B
25
S
4
G
2
Posts: 318
Reputation: 2,481

Post » Tue Jun 25, 2013 7:03 pm

I test it in another project and another error... Blackberry, iOS, Android do not work..... Golden Construct classic :(
B
25
S
4
G
2
Posts: 318
Reputation: 2,481

Post » Thu Jun 27, 2013 4:14 pm

Hi there,

In my sample application I have the version in two places.

1) In the main Construct 2 screen, under the Projects panel, when you select your root project, there is a field for Version under the Properties panel. I have mine set to: 1.0.0.0

2) During export, on the BlackBerry 10 Options page (where the WebWorks install path is supplied), there is a version field which I set to 1.0.0.1.

The version in (2) is the one that I am incrementing (i.e. 1.0.0.2, 1.0.0.3, 1.0.1.0, etc.)

Does this match what you're doing in your project?

B
4
S
1
Posts: 79
Reputation: 808


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 12 guests