Blurry Graphics with WebGL(.capx file included)

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Fri Jun 21, 2013 3:30 pm

Link to .capx file (required!):
https://dl.dropboxusercontent.com/u/1306951/blurry%20sprite%20thingy.capx

Steps to reproduce:
1. Export to Node-Webkit

Observed result:
Some sprites are blurry

Expected result:
Clear, sharp, properly scaled graphics

Browsers affected:
No browsers, only Node-Webkit

Operating system & service pack:
Windows 8, no info on service pack

(No hardware guideline?) My machine is Acer Aspire V3, Intel Core i7 2.4Ghz, 16GB RAM, video card is NVIDIA GeForce GT 730M with 4GB VRAM,
All drivers are up to date!

Construct 2 version:
r135(r133 and r134 give the same result)

NOTE: I noticed there's no bug when you add totally new sprite, I copied one of the sprites from the main project to show you the issue. Most obvious solution is to make new version of the demo but I need to finish this one anyway, I made a lot of progress and beginning from scratch is not the best decision right now.
B
80
S
23
G
6
Posts: 240
Reputation: 7,761

Post » Fri Jun 21, 2013 3:52 pm

Can't reproduce: in r135, preview in Chrome and export to node-webkit render like this:



To my eyes they are rendering identically. This is on Windows 8 64-bit with a nVidia GeForce GTX 660, GeForce driver 320.18. Can you demonstrate what you see with screenshots?
Scirra Founder
B
378
S
220
G
84
Posts: 23,863
Reputation: 188,019

Post » Fri Jun 21, 2013 4:10 pm

Sure, they're in the topic you closed yesterday(or coup days ago, I don't remember exactly) - Btw my drivers are 320.18 too.http://www.scirra.com/forum/blurry-graphics-with-webgl_topic69579.html

EDIT: oh, another one, right from exported .capx

Android-Music2013-06-21 16:15:14
B
80
S
23
G
6
Posts: 240
Reputation: 7,761

Post » Fri Jun 21, 2013 4:44 pm

Are you absolutely sure you're using the latest build? This looks identical to a bug we fixed in r133. What does it look like with r132?Ashley2013-06-21 16:45:06
Scirra Founder
B
378
S
220
G
84
Posts: 23,863
Reputation: 188,019

Post » Fri Jun 21, 2013 5:31 pm

Yes, I checked the "About" section


(Sorry I had to hide my personal data to avoid unnecessary stuff)

I'll check a bit later how does it look in r132.

Would be great to know if I'm the only one experiencing this problem.
B
80
S
23
G
6
Posts: 240
Reputation: 7,761

Post » Fri Jun 21, 2013 10:42 pm

Tried r132, no luck so far. Decided to leave r132 .capx just in case
https://dl.dropboxusercontent.com/u/1306951/blurry%20sprite%20thingy%20r132.capx

Dunno what's wrong... Ok I'll try some other things then, maybe
i'll find a workaround.
B
80
S
23
G
6
Posts: 240
Reputation: 7,761

Post » Fri Jun 21, 2013 11:04 pm

Do you have any graphics card software (e.g. nVidia control panel, AMD Control Center) that is set to force any particular sampling/mipmapping modes? That might affect it.
Scirra Founder
B
378
S
220
G
84
Posts: 23,863
Reputation: 188,019

Post » Fri Jun 21, 2013 11:30 pm

Hey thanks for telling! While searching for mipmap properties I decided to check which card the exported exe runs on. It was running on integrated Intel video card. After switching to NVidia Geforce everything returned back to normal, all sprites are clean and healthy! :D
You don't know how happy am I now! Thanks again! :)
B
80
S
23
G
6
Posts: 240
Reputation: 7,761

Post » Sat Jun 22, 2013 12:53 pm

OK... going to close this one since it's probably a configuration issue with your system.
Scirra Founder
B
378
S
220
G
84
Posts: 23,863
Reputation: 188,019


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests