Blurry Graphics with WebGL(r135)

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Thu Jun 20, 2013 5:34 pm

Link to .capx file (required!):
https://dl.dropboxusercontent.com/u/1306951/blurry%20sprite%20thingy.capx

Steps to reproduce:
1. Export to Node-Webkit

Observed result:
Some sprites are blurry

Expected result:
Clear, sharp, properly scaled graphics

Browsers affected:
No browsers, only Node-Webkit

Operating system & service pack:
Windows 8, no info on service pack
My machine is Acer Aspire V3, Intel Core i7 2.4Ghz, video card is NVIDIA GeForce GT 730M with 4GB VRAM, 16GB RAM
All drivers are up to date!

Construct 2 version:
    r135(r133 and r134 give the same result)

EDIT: I noticed there's no bug when you add totally new sprite, I copied one of the sprites from the main project to show you the issue. Most obvious solution is to make new version of the demo but I need to finish this one anyway, I made a lot of progress and beginning from scratch is not the best decision right now, though it's cool to rewrite the total thing to make the game structure more organized! :)Android-Music2013-06-21 14:59:52
B
80
S
23
G
6
Posts: 240
Reputation: 7,761

Post » Thu Jun 20, 2013 6:31 pm

Closing, please follow the bug report guidelines and include a minimal .capx reproducing the problem.
Scirra Founder
B
384
S
227
G
86
Posts: 24,139
Reputation: 190,761

Post » Fri Jun 21, 2013 2:43 pm

Okay, uploaded the .capx file Ashley, updated the first post! I hope you can investigate the issue now. :)
Is everything correct now? Did I miss anything? Sorry if I'm a bit inattentive, can't do anything about that! :(Android-Music2013-06-21 14:48:33
B
80
S
23
G
6
Posts: 240
Reputation: 7,761


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests