Box placing issue

Get help using Construct 2

Post » Sat Aug 06, 2016 1:00 pm

Message: DcoltGaming can only post plain text URLS until they have 500 rep. 2 URLS modified. Why?
Hi,

I am having an issue, where one box should overlap, as the pink box is on layer one, and the X and Y are the same, but the pink boxes are too far to the left of the red box. How do I fix this? The event sheet and demonstration are below:

Event sheet: http://imgur.com/kw7yn2Z
Example: http://imgur.com/W0YCibW
B
5
Posts: 9
Reputation: 243

Post » Sat Aug 06, 2016 9:42 pm

What happens when you just set pink and red to the same location without any other logic?
B
46
S
16
G
78
Posts: 2,170
Reputation: 46,357

Post » Sat Aug 06, 2016 11:39 pm

plinkie wrote:What happens when you just set pink and red to the same location without any other logic?


Even with disabling everything, the same thing happens. There is a gap between the two boxes.
B
5
Posts: 9
Reputation: 243

Post » Sat Aug 06, 2016 11:46 pm

Post a link to the basic .capx and it can be resolved.
B
46
S
16
G
78
Posts: 2,170
Reputation: 46,357

Post » Sun Aug 07, 2016 12:08 am

*Wrong Link*
Last edited by DcoltGaming on Sun Aug 07, 2016 9:47 am, edited 1 time in total.
B
5
Posts: 9
Reputation: 243

Post » Sun Aug 07, 2016 9:46 am

Message: DcoltGaming can only post plain text URLS until they have 500 rep. 1 URLS modified. Why?
https://mega.nz/#!TFsR2L6R!of9cBxDgytDh ... ABPtEHZwdk
There you go :)
B
5
Posts: 9
Reputation: 243

Post » Sun Aug 07, 2016 4:27 pm

Something about a decryption key, can't see it
B
46
S
16
G
78
Posts: 2,170
Reputation: 46,357

Post » Sun Aug 07, 2016 11:51 pm

That's annoying. The key is: !of9cBxDgytDhbV8isx0qYWMaE_2er8nabABPtEHZwdk
B
5
Posts: 9
Reputation: 243

Post » Sun Aug 07, 2016 11:56 pm

Open up your Sprite2 in the image editor, the origin point has been moved way off to the right. Move it to the middle should be good to go.
B
46
S
16
G
78
Posts: 2,170
Reputation: 46,357

Post » Mon Aug 08, 2016 9:09 pm

Message: DcoltGaming can only post plain text URLS until they have 500 rep. 3 URLS modified. Why?
Thanks Plinkie, that seems to have sorted that issue, but something similar seems to be happening when I add the logic back.

The yellow box (Sprite), should align to the right edge of AdvanceRope, then its width should be set to the ScreenWidth - (Sprite.X+59), which is the distance between the edge of advance rope and the screen, and so the whole area is filled. Yet, when I set the width, Sprite spawns in the middle of the gap, and then that forumla above sets the width to nearly 0.25 of the screen. Do you have any ideas?

Event sheet: http://imgur.com/mrhPbzi
Example: http://imgur.com/SrRIUYZ
File: https://mega.nz/#!DUMwnDrR
Key: !410W94wQqnGznR7XqBGkKlTYU7SNXvQ9Iht5JgBA8qc
B
5
Posts: 9
Reputation: 243

Next

Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: Blendi1223, gskunk, richcoz81, tarek2 and 43 guests