Browser -> full screen

Get help using Construct 2

Post » Sat Mar 23, 2013 2:59 pm

This is the game i'm working square crash and it has two bugs. The first bug is the full screen mode. The game is called by iframe (maybe this is the problem), it has a button for switch in full screen near pause button displayed when play but doesn't work! (work in preview). The other bug is a square. If you play can see 4 types of squares: Blue, orange, red and green, each color has its own properties. But a green square appears grey with some noise! I don't understand why! What can cause this problem?

Sorry my bad english and thanks for help!

EDIT: here the image of grey square.
gamegamegame2013-03-23 15:56:48
B
17
S
5
G
3
Posts: 76
Reputation: 2,948

Post » Sat Mar 23, 2013 3:40 pm

I can't get past the difficulty. I click on the difficulty and it doesn't go anywhere, just freezes.

So I can't test what is wrong :/

Could be the iframe though, I use a direct link myself and edit the game page html.
B
26
S
5
G
5
Posts: 98
Reputation: 4,734

Post » Sat Mar 23, 2013 3:57 pm

@Equinox: what your problem? the game work fine for all!
B
17
S
5
G
3
Posts: 76
Reputation: 2,948

Post » Sun Mar 24, 2013 1:55 pm

up
B
17
S
5
G
3
Posts: 76
Reputation: 2,948

Post » Sun Mar 24, 2013 1:59 pm

Good luck finding the solution
B
35
S
16
G
16
Posts: 2,222
Reputation: 16,589

Post » Sun Mar 24, 2013 3:44 pm

There isn't any way for us to help you without a capx.
B
40
S
12
G
7
Posts: 603
Reputation: 7,656


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: Mirlas, TELLES0808 and 20 guests