Bug Found.

For questions about using Classic.

Post » Sat Jan 26, 2008 4:06 pm

An invaled texture was refrenced.

All I did was click run all.
B
2
S
1
G
4
Posts: 69
Reputation: 1,338

Post » Sat Jan 26, 2008 7:17 pm

Can you send the .cap that does this to [email protected]? Does it do it every time?
Scirra Founder
B
395
S
232
G
88
Posts: 24,368
Reputation: 193,746

Post » Sat Jan 26, 2008 7:40 pm

After some modifications I started reciving this error.
http://www.scirra.com/phpBB2/viewtopic.php?t=518
B
2
S
1
G
4
Posts: 69
Reputation: 1,338


Return to Help & Support using Construct Classic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests