Bug: i dont know how to name it

New releases and general discussions.

Post » Fri Nov 26, 2010 5:02 pm

heres the pic.


i am using the newest Construct. i just started a new project. after couple of minutes when the autocave should kick in this is what poped out.
the hell?
ImageImageImageImage
B
26
S
7
G
7
Posts: 572
Reputation: 6,097

Post » Fri Nov 26, 2010 5:35 pm

Don't use autosave, it might have bugs. It's safer to just save manually.
B
25
S
3
G
6
Posts: 1,197
Reputation: 5,620

Post » Fri Nov 26, 2010 7:58 pm

And post a bug report
Spriter Dev
B
87
S
21
G
12
Posts: 3,240
Reputation: 16,461


Return to Construct Classic Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests