(BUG) Objects don't follow the mouse properly !

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Wed Oct 10, 2012 11:43 pm

Hey Guys ! That's the fist bug I found !
So anyways ... as the title says it , sprites don't follow the mouse properly !

1- Create a new object + add the Mouse object !
2- Add the event : " NewObject : Set Position ( MouseX,MouseY )
3- Test !

You'll see that the mouse will move slower than the object , Or is it me that changed my mouse settings ?

Edit : The NewObject Speed is also affected by the layer scale ?!kbdmaster2012-10-10 23:48:02
B
35
S
16
G
16
Posts: 2,222
Reputation: 16,589

Post » Thu Oct 11, 2012 1:23 am

Works OK for me. Same as it always has, with the object slightly behind the mouse if you move to quickly. I've set it to position the object at the mouse position every tick, did you do that?
B
19
S
5
G
4
Posts: 208
Reputation: 3,960

Post » Fri Oct 12, 2012 2:37 pm

Please see how to report bugs - it is always helpful to attach a .capx demonstrating.

Please note it is by design that you need to use Mouse.X("layer") and Mouse.Y("layer") to properly take in to account layer scale, parallax and angle - this is by design and not a bug.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,580

Post » Fri Oct 12, 2012 10:30 pm

@Ashley , Thanks for the response !

i didn't want to attach the capx because it was my 1 year work !

Please excuse me !op
B
35
S
16
G
16
Posts: 2,222
Reputation: 16,589


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests