bug on picture editor

New releases and general discussions.

Post » Sat Jan 24, 2009 12:10 am

i didn't notice exactly when it began, but i can't draw lines anymore,
only "dots".
i reinstalled and this bug's still there.
how can i fix it?

thank you!
B
1
G
3
Posts: 7
Reputation: 839

Post » Sat Jan 24, 2009 8:27 am

yikes sounds like your step thing is messed up. I hid the control for step because its not properly implimented. To fix it go here:

C:\Documents and Settings\User\Application Data\Scirra

(where user is your username heh)

Search for 'step' and make it like this:
Step=0

If you have any other problems, just delete Construct.ini...construct will make a brand new fresh one.
B
4
S
2
G
5
Posts: 641
Reputation: 3,011

Post » Sun Jan 25, 2009 1:28 am

wow thanks! =]
it really fixed! i was worried.

thank you
B
1
G
3
Posts: 7
Reputation: 839


Return to Construct Classic Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests