Bug on the start of the layout

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Tue Jul 09, 2013 2:26 pm

Link to .capx file (required!):
https://www.dropbox.com/s/fjfaorem2zpmchx/HIV.capx

Steps to reproduce:
1. On the start of the layout
2.
3.

Observed result:
https://www.dropbox.com/s/iu3u6k7xfvonfmf/bug.png

Expected result:
Not having this screen.

Browsers affected:
Chrome: yes/no - Yes
Firefox: yes/no - Yes
Internet Explorer: yes/no - Yes

Operating system & service pack:
Windows 7 home edition

Construct 2 version:

The most recent one, once I always update it.    
B
3
Posts: 6
Reputation: 462

Post » Tue Jul 09, 2013 3:59 pm

Can't reproduce, works for me in all of Chrome, Firefox and IE10 on Windows 8 64-bit.
Scirra Founder
B
378
S
220
G
84
Posts: 23,868
Reputation: 188,111

Post » Wed Jul 10, 2013 3:45 pm

The problem just happens in the preview. I'm sorry I was mistaken when I explained this.
B
3
Posts: 6
Reputation: 462

Post » Wed Jul 10, 2013 7:12 pm

I had the same problem a few months ago, if I'm not mistaken it was a plugin's fault..
B
119
S
41
G
40
Posts: 835
Reputation: 27,790

Post » Thu Jul 11, 2013 9:16 am

@VitorMurano93 - yes, I tested in preview mode, and all browsers worked.
Scirra Founder
B
378
S
220
G
84
Posts: 23,868
Reputation: 188,111

Post » Thu Jul 11, 2013 7:56 pm

Thank you for your support, but, strangely, it stopped by itself. I started Construct 2 today and it didn't happen.
B
3
Posts: 6
Reputation: 462


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests