bug report: On Animation Finished not working

For questions about using Classic.

Post » Thu Jun 05, 2008 2:50 am

I tried to get the event when my sprite that has only one animation that with the default name ("Default") finished but it does not work.

On the other hand the "Any animation finished" event on the same single default animation sprite does work. I also tried using an animation name other than "Default" and it still failed to trigger the event.

Snoop
B
2
G
4
Posts: 57
Reputation: 1,164

Post » Thu Jun 05, 2008 2:28 pm

Ah, I'll try and fix that soon. Just a quick note, could you keep all bug reports on the tracker? You can post a thread for a bug if you want to discuss it (to find workarounds, make example .caps researching the problem etc), but the tracker is our main place for reporting bugs. Thanks for the finds though!
Scirra Founder
B
357
S
214
G
72
Posts: 22,946
Reputation: 178,228

Post » Thu Jun 05, 2008 5:32 pm

Thanks Ashley, it was my intention to add these new bug reports to the tracker (already added an older one) after some discussion. I'll post them first in tracker from now on and to the forum at the same time. Tonight I'll go and make sure all of these I posted are in the tracker for your convenience.

Thanks, it's the least I can do :). Hopefully after I get better at construct I can find additional ways to contribute. But for now I'm focusing on testing things out as I learn Construct and updating the wiki.

Thanks,
Snoop
B
2
G
4
Posts: 57
Reputation: 1,164

Post » Sat Jun 07, 2008 3:52 am

LOL I just posted a topic on the same prob I was having. Good to know it's not working, I was pulling my hair out with this one. :roll:
B
13
S
3
G
5
Posts: 286
Reputation: 3,193

Post » Sat Jun 07, 2008 4:07 am

It's good to know it helped save you a few hairs :)

As awesome as Construct, is it is still beta software so what I have found very helpful is whenever something very strange happens or doesn't work as I expect it I quickly create a new project and make the simplest possible layout that tries to reproduce the problem. If I can think of some work arounds I'll also try those in my simple test case. Then when I'm done I make note of the problem and add it to the bug tracker at source forge and report it here as soon as I get a chance.

I just added this to tracker with an example cap.

Snoop
B
2
G
4
Posts: 57
Reputation: 1,164

Post » Sat Jun 07, 2008 9:54 pm

bubble
B
3
S
2
G
4
Posts: 322
Reputation: 2,119

Post » Sat Jun 07, 2008 11:14 pm

bubble?
B
13
S
3
G
5
Posts: 286
Reputation: 3,193

Post » Tue Jun 10, 2008 7:03 pm

haha
B
2
S
2
G
5
Posts: 448
Reputation: 2,546


Return to Help & Support using Construct Classic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests