Bug report :: Screen Wrap behavior fail in two lines.

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Thu Dec 25, 2014 7:35 pm

Image

This Sprite have a wrap behavior, I was expecting it to wrap.
The layout and the window size is the same size and the "wrap to" has been set to "Viewport".

This is easily replicatable.
B
12
S
3
Posts: 288
Reputation: 1,694

Post » Thu Dec 25, 2014 7:56 pm

Work fine for me on r190. Here's a dead simple wrap capx:

https://www.dropbox.com/s/0jy4m85dd5idl ... .capx?dl=0

But if it were malfunctioning, bug reports go here:

bugs_f151

In the future, try to finish all your wrapping before Christmas. ;)
Don't lose your work. Backup your game with Dropbox.
B
44
S
10
G
10
Posts: 1,106
Reputation: 9,202

Post » Thu Dec 25, 2014 8:22 pm

Ha Ha Ha :D
Thank you :D
B
12
S
3
Posts: 288
Reputation: 1,694


Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: stephanej88 and 13 guests