bug

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Mon Sep 22, 2014 7:14 pm

Problem Description
____ A concise description of your problem here ____

Attach a Capx
____ Upload a Capx to this post ____

Description of Capx
____ Concise description of what this CapX does ____

Steps to Reproduce Bug
  • Step 1
  • Step 2
  • Step 3 etc.

Observed Result
____ What happens? ____

Expected Result
____ What do you expect to happen? ____

Affected Browsers
  • Chrome: (YES/NO)
  • FireFox: (YES/NO)
  • Internet Explorer: (YES/NO)

Operating System and Service Pack
____ Your operating system and service pack ____

Construct 2 Version ID
____ Exact version ID of Construct 2 you're using ____

formatted my computer and installed the C2 and put the activation key file in my name, so that when I test my project by the browser and I'm connected to the Internet is impossible to test because it is catching a lot, and when I disconnect the cable from the internet and open the new wheel design 100% standard ... what do I do?
B
4
S
1
Posts: 2
Reputation: 335

Post » Tue Sep 23, 2014 11:58 am

You message is little to not understandable I'm afraid.
It's unclear what your issue is, but for sure, it is not a Construct 2 bug, it is a user issue. So you haven't been posting in the correct forum to start with.

Please post a clearer and more detailed message of your issue in the "how do I" forum.
New to Construct ? Where to start

Image Image

Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
294
S
117
G
96
Posts: 7,311
Reputation: 71,086


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests