Bugger.

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Wed Sep 12, 2012 1:11 pm

Not sure if this is a bug but I have lost my window that displays the objects and their parameters. So when I use every X seconds and want to use a global var I have to manually type it instead of finding it in the pop up window system list. I WANT MY WINDOW BACK! (said in the voice of Harrison Ford.)
B
44
S
14
G
3
Posts: 290
Reputation: 8,895

Post » Wed Sep 12, 2012 1:46 pm

Try pressing F4?

The window says to press F4 to hide/show it at all times, did you miss it? Is it not obvious enough?
Scirra Founder
B
403
S
238
G
89
Posts: 24,654
Reputation: 196,155

Post » Wed Sep 12, 2012 1:48 pm

oh snap . I didn't see that. My mind is a but cloudy today. I just reset my windows and I got the Objects with expressions back. Thanks Ashley you Laser Lord.
B
44
S
14
G
3
Posts: 290
Reputation: 8,895


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests