Bugger.

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Wed Sep 12, 2012 1:11 pm

Not sure if this is a bug but I have lost my window that displays the objects and their parameters. So when I use every X seconds and want to use a global var I have to manually type it instead of finding it in the pop up window system list. I WANT MY WINDOW BACK! (said in the voice of Harrison Ford.)
B
32
S
9
G
3
Posts: 275
Reputation: 8,063

Post » Wed Sep 12, 2012 1:46 pm

Try pressing F4?

The window says to press F4 to hide/show it at all times, did you miss it? Is it not obvious enough?
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,580

Post » Wed Sep 12, 2012 1:48 pm

oh snap . I didn't see that. My mind is a but cloudy today. I just reset my windows and I got the Objects with expressions back. Thanks Ashley you Laser Lord.
B
32
S
9
G
3
Posts: 275
Reputation: 8,063


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests