Button

Get help using Construct 2

Post » Sat Jun 23, 2012 5:43 pm

Thank you very much guys i thought it was automatically targeted to the sheet im working on with it.. it works like a charm :D
B
6
Posts: 29
Reputation: 408

Post » Sat Jun 23, 2012 5:43 pm

lol i remember that problem when i started XD
B
48
S
15
G
6
Posts: 795
Reputation: 12,035

Post » Sat Jun 23, 2012 5:51 pm

yeah it has so many stuff to learn but when you learn how to use construct 2 its amazing of what you can achieve. :D
B
6
Posts: 29
Reputation: 408

Previous

Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: Televangelist and 25 guests