C103.2 Can't launch Chrome

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Sat Sep 15, 2012 9:34 pm

Steps to reproduce:

1. Set Preferences/HTML Exporter/Default Preview Browser to Chrome.
2. Set Project/Configuration Settings/Preview Browser to Chrome.
3. Exit C2 and restart (in case that's necessary.
4. Ensure all browsers are closed.
5. Load a project.
6. Preview

Result

...Message about not loading browser....

Expected Result:

Chrome would load and preview.

Notes: Chrome is installed and up to date on my system.
Notes: I'm puzzled why you can set the preview browser in two different places. I understand that they're not quite the same but seems confusing.foolberry2012-09-26 23:43:20
B
11
S
4
G
3
Posts: 70
Reputation: 3,071

Post » Sat Sep 15, 2012 9:41 pm

Additional information:

The bug occurs when Firefox was set as the default browser (on the system).

When I set Chrome as the default browser then it launched.
B
11
S
4
G
3
Posts: 70
Reputation: 3,071

Post » Sat Sep 15, 2012 10:39 pm

Do you have Chrome Beta or Chrome Canary installed side-by-side with Chrome? I think that is what causes the issue.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,949
Reputation: 178,564

Post » Sat Sep 15, 2012 10:42 pm

Nope. Not to my knowledge. Never heard of either of them.
B
11
S
4
G
3
Posts: 70
Reputation: 3,071

Post » Wed Sep 26, 2012 11:28 pm

foolberry, are you sure the preview mode is actually running? Check that the 'Run Layout' button is not greyed out. I had a similar problem last week and it was because I did not have at least one layout open.
B
24
S
4
G
1
Posts: 244
Reputation: 3,462

Post » Wed Sep 26, 2012 11:42 pm

Can't test easily now because Chrome is now my default. But I definitely had a project open (with layouts open)
B
11
S
4
G
3
Posts: 70
Reputation: 3,071


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests