C2 210 Videoplayback - Chrome lag - 1fps

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Fri Aug 07, 2015 12:18 pm

Problem Description
Chrome Cannery for Windows 8: Videoplayback lags. Sound is fine
Chrome for Windows 8: Videoplayback lags. Sound is fine

Attach a Capx
https://drive.kyberon.net/index.php/s/mI4csAIgcJc3h67 password: bugdemo

Description of Capx
Its just a video element which should play a predefined video after touching the "play" button. Files for mp4, ogv and webm included.

Steps to Reproduce Bug
Open Capx and start it
Hit the play button (in different browsers)

Observed Result
Windows 8.1
Chrome Version 44.0.2403.130 m AND Version 46.0.2475.0 canary (64-bit)
Sound fine, Video round about 1 FPS

Expected Result
Video should play fine on all devices.

Affected Browsers
Chrome: YES
Chrome Cannery: Yes
Chrome on android: No
FireFox: No
Internet Explorer: No

Operating System and Service Pack
Windows 8.1
Chrome Version 44.0.2403.130 m AND Version 46.0.2475.0 canary (64-bit)

Construct 2 Version ID
209 and 210


As mentioned in the other thread, the problem moved from Android to Windows lol

@Alemar on which devices do you have the problems?
@Nomangee, does it work for you too on android now?

Kind regards
Patrick
B
19
S
7
G
1
Posts: 222
Reputation: 2,546

Post » Fri Aug 07, 2015 1:18 pm

Huh, interesting - C2 tries to avoid redundantly updating the video image based on the browser's reported decoded frame count, but it seems Chrome now updates the decoded frame count in chunks instead of in real-time, making the video update very choppily. I've removed the usage of the decoded frame count and it fixes it, so should be working in the next build.
Scirra Founder
B
387
S
230
G
88
Posts: 24,251
Reputation: 192,464

Post » Sat Aug 08, 2015 9:58 am

Wow, thank you, that was fast! Cant wait to test it :)

Kind Regards
Patrick
B
19
S
7
G
1
Posts: 222
Reputation: 2,546


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests