C2 can AutoScale?

Get help using Construct 2

Post » Tue Dec 10, 2013 5:52 am

Ok, maybe its a very random question and/or probably a stupid one, but either way I want to get rid of it from my chest.

Is there a way that C2 can autoscale the resolution of a game?

I mean, sure we can design and or develop games in 1080p with C2, or even 720p but what if the player is using a lower or even higher resolution that the native that we used to make the game? Is C2 capable of auto scaling it ? maybe even by default?

Hope you could help me clear this doubt, thanks in advance!
B
9
S
2
Posts: 19
Reputation: 850

Post » Tue Dec 10, 2013 5:57 am

This is a good place to start:
https://www.scirra.com/tutorials/73/supporting-multiple-screen-sizes
B
62
S
20
G
57
Posts: 1,077
Reputation: 36,531

Post » Tue Dec 10, 2013 5:57 am

[QUOTE=Ruvier] Is there a way that C2 can autoscale the resolution of a game?[/QUOTE]

Hi Ruvier,

Yes, C2 can scale to whatever you need it to automatically. See this tutorial for more info.
B
25
S
4
G
3
Posts: 45
Reputation: 2,824


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests