C2 IDE Request

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Fri Oct 14, 2011 9:59 pm

I'm not sure if this is the right place, but I'd like to make a request for a feature in the IDE.

Would it be possible to save the snap-to-grid settings with the project or in some other fashion?

I realize this isn't a critical request, but I just thought I would put it out there.

Thanks!
Don't see the fnords and they won't eat you!
B
75
S
16
G
12
Posts: 322
Reputation: 11,608

Post » Fri Oct 14, 2011 10:05 pm

This would be pretty convenient, actually. I always set to a 1,1 grid for exact placements and whatnot.
B
20
S
9
G
6
Posts: 607
Reputation: 6,112

Post » Fri Oct 14, 2011 10:23 pm

Can you display the grid in C2? I couldn't find that option.
B
47
S
10
G
6
Posts: 455
Reputation: 8,326

Post » Sat Oct 15, 2011 1:08 am

@VampyricalCurse: I don't believe there is. I haven't found it either, if it exists. I have been making my own grid and putting it in its own layer so I can turn it on and off.
Don't see the fnords and they won't eat you!
B
75
S
16
G
12
Posts: 322
Reputation: 11,608

Post » Sat Oct 15, 2011 1:19 am

Yes if the snap to grid settings were saved per project that would be very helpful for this little black duck.
B
21
S
5
G
2
Posts: 26
Reputation: 2,512


Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: zenox98 and 14 guests