C2 Plugin: Clock

Post your completed addons to share with the community

Post » Sat Apr 21, 2012 10:49 am

Question:

Does this plug-in rely on the internet to work or does it get the time information from the computer.. In other words, will it work on offline computers and Ipod touches?
B
47
S
9
G
4
Posts: 421
Reputation: 6,969

Post » Sat Apr 21, 2012 5:07 pm

@Brashmonkey
It works on iphone. I guess it uses the local time.
Passionate developer

If my work helped you to make your project, please consider making a donation :)
B
44
S
12
G
14
Posts: 631
Reputation: 10,987

Post » Sat Apr 21, 2012 11:22 pm

I wonder how to make AM/PM option and put zero at second decimal, sometimes it shows like 17:5:5Joannesalfa2012-04-21 23:22:48
B
96
S
34
G
29
Posts: 3,139
Reputation: 28,236

Post » Mon Apr 23, 2012 9:31 pm

@Yarfapet, thanks for the original plugin!

@septeven, thanks for your update!

@Joannesalfa, the plugin gives you the expressions, you can display the numbers however you like. The following demonstrates how to display the time in a 12-hour format.

Demo

Download here: digital-clock-example.capx
B
126
S
7
G
4
Posts: 185
Reputation: 7,233

Post » Mon Apr 23, 2012 10:11 pm

@Ugotsta Cool! thank you for an useful example!
B
96
S
34
G
29
Posts: 3,139
Reputation: 28,236

Post » Tue Apr 24, 2012 5:52 am

@Joannesalfa, glad to help!

@Brashmonkey, just to add a bit to septeven's response, this plugin is using the Javascript time methods, so the time is based on the person's computer.

A bit of server-based code (like PHP) would be required otherwise, to get the server time.Ugotsta2012-04-24 05:52:38
B
126
S
7
G
4
Posts: 185
Reputation: 7,233

Post » Tue Apr 24, 2012 9:21 am

Getting the time from the system and not the net is exactly what I was hoping for, so this plug-in is perfect for my needs. Thanks :)
B
47
S
9
G
4
Posts: 421
Reputation: 6,969

Post » Tue Apr 24, 2012 1:51 pm

Awesome! Great job!
B
70
S
11
G
6
Posts: 361
Reputation: 8,428

Post » Mon Jun 11, 2012 10:39 am

Actually, i tried with this clock plugin to export appMobi, it looks like its not working on XDK simulator according to Ashley's post was explaining about every plugins need to update due to change break. Is possible to fix? it's most useful plugin about time...
B
96
S
34
G
29
Posts: 3,139
Reputation: 28,236

Post » Sun Aug 19, 2012 12:15 am

Hello, great addon! Is there a way to make the month echo September instead of 09
B
15
S
2
G
1
Posts: 108
Reputation: 1,902

PreviousNext

Return to Completed Addons

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests