C2 [R227] doesn't open anymore, bizzare DLL requirement?

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Fri Jul 01, 2016 7:30 am

Hi! So I haven't used C2 for a while now, but when I now try to boot it, it gives this error message:

Code: Select all
 Program cannot start because ÿÿ.DLL is missing from the computer.


I don't know which release I was using at first, but I updated to R227 and the bug still persisted. What's the deal with it?
B
3
Posts: 2
Reputation: 181

Post » Fri Jul 01, 2016 8:13 am

Hello,

First of all try to remove it and reinstall it. Make sure you delete C:\Program Files\Construct 2 folder before you reinstall it.

Regards,

Sergio
B
8
S
2
Posts: 42
Reputation: 649

Post » Fri Jul 01, 2016 8:23 am

nikhan wrote:Hi! So I haven't used C2 for a while now, but when I now try to boot it, it gives this error message:

Code: Select all
 Program cannot start because ÿÿ.DLL is missing from the computer.


I don't know which release I was using at first, but I updated to R227 and the bug still persisted. What's the deal with it?


Unfortunately this follows none of the Bug Reporting Requirements so will likely be closed automatically by Ashley.

In the meantime, try installing the latest r230 beta. If it still shows the error, then it is likely the problem lies with your PC, usually a driver or OS update.
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
137
S
31
G
87
Posts: 5,548
Reputation: 60,440

Post » Fri Jul 01, 2016 8:53 pm

Fix is to install version r230, worked for me and others. More here: can-t-open-construct-2_t177857
B
38
S
12
G
5
Posts: 151
Reputation: 5,338


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest