C2 r228 shows error msg when I open project made from r227

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Thu May 05, 2016 6:26 pm

Problem Description
Good thing I made a backup before updating to C2 R228 because when I opened my project every time in the new C2 r228 release, this error message shows up. I am not entirely sure what caused this since I just updated and reopened my project so I can't tell for sure but It has something to do with the family objects I had that made conflict with the update.

Image

Attach a Capx
I can't post a sample .capx since I don't know the exact reason yet since it happened when I updated to C2 r228.

Description of Capx
N/A

Steps to Reproduce Bug
  • Updated to C2 r228.
  • Opened a game project.
  • Error Message box always shows up.

Observed Result
Error Message always shows up when I open my project.

Expected Result
Project to open properly without error.

Affected Browsers
  • N/A
  • N/A
  • N/A

Operating System and Service Pack
Windows 8.1 64-bit with everything updated.

Construct 2 Version ID
Construct 2 r228 beta release.
Image



The Things you can create is only limited by your imagination. If you don't have the skills then use your motivation as a natural force to exceed all expectations. Chadori RebornXD
B
55
S
17
G
90
Posts: 1,112
Reputation: 59,151

Post » Thu May 05, 2016 6:35 pm

Nevermind, Solved. Not a C2 problem but a Spriter(scml) Plugin problem.

Edit: I am not sure anymore if this is a C2 problem or a SCML plugin problem because this is the weirdest thing I have seen in Construct 2.

Image

-Sprites and Scml objects shouldn't be family, that's just wrong.

@Ashley ?
Image



The Things you can create is only limited by your imagination. If you don't have the skills then use your motivation as a natural force to exceed all expectations. Chadori RebornXD
B
55
S
17
G
90
Posts: 1,112
Reputation: 59,151

Post » Fri May 06, 2016 11:14 am

Nothing we can do without a .capx and steps to reproduce, as per the bug report guidelines. Note stable releases don't show those messages, so it could have been happening in r227 as well, just without showing the message.
Scirra Founder
B
387
S
230
G
88
Posts: 24,251
Reputation: 192,464

Post » Fri May 06, 2016 2:10 pm

@Ashley - I will make a .capx to reproduce this. But I want to try to figure out whether it is a C2 or scml problem since it only happens when I update an scml object in C2. I might post it tomorrow.
Image



The Things you can create is only limited by your imagination. If you don't have the skills then use your motivation as a natural force to exceed all expectations. Chadori RebornXD
B
55
S
17
G
90
Posts: 1,112
Reputation: 59,151

Post » Sat May 07, 2016 11:04 am

Nevermind again, it is a scml plugin bug. I'll probably report this to Brashmonkey instead.
Image



The Things you can create is only limited by your imagination. If you don't have the skills then use your motivation as a natural force to exceed all expectations. Chadori RebornXD
B
55
S
17
G
90
Posts: 1,112
Reputation: 59,151


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest