Page 1 of 1

c2runtime missing from zip archive???

PostPosted: Tue May 26, 2015 12:47 pm
by Andrej14
K! so i'm not the only one complaining about this ... i've seen some old posts ! complaints ... about this!! so i do everything export with scirra arcade blah blah blah! i try to upload it! and this happens! Required file 'c2runtime.js' is missing from zip archive. so wtf! how do other people upload their games !?!?!?!? can someone help :/ cause i really really really! wanna upload mah games :3 ♥

Re: c2runtime missing from zip archive???

PostPosted: Tue May 26, 2015 1:03 pm
by Kyatric
Are you using release 206 ?

Re: c2runtime missing from zip archive???

PostPosted: Tue May 26, 2015 1:07 pm
by zenox98
The old posts were nearly always either down to user error or pre-new arcade.

Make sure you use the 'Export to Scirra Arcade' option using the latest build, currently r206 stable.

If you get an error, make a post here and give as much detail as possible (check the browser console).

Re: c2runtime missing from zip archive???

PostPosted: Tue May 26, 2015 3:30 pm
by Ashley
Old versions of C2 use a different export format for the old version of the Scirra Arcade which did not include c2runtime.js. The new arcade works differently, but to export for it you must have the latest version of C2.

Re: c2runtime missing from zip archive???

PostPosted: Tue May 26, 2015 3:37 pm
by Andrej14
So do i have to start all over again with my games? Or is there a way to copy paste? ill install the latest version right now ...

Re: c2runtime missing from zip archive???

PostPosted: Tue May 26, 2015 3:38 pm
by Ashley
No, you just need to install the latest version of Construct 2.

Re: c2runtime missing from zip archive???

PostPosted: Tue May 26, 2015 4:03 pm
by Andrej14
THANKS ALOT! ♥ great job on C2! i hope scirra gets more and more popular :3