C3 don't keep the camera position in the editor

All closed bug reports are moved here.

Post » Wed Mar 29, 2017 3:58 pm

It seems like C3 don't keep the camera (not sure if i should call it camera) position in the editor.
I'll post some screenshots to make it easier to understand.
Step 1: Open a layout and position the camera.
Image
step 2: Click on the "Start Page" tab.
Image
Step 3: Go back to the layout.
Image
As you can see, C3 set the camera position to the top left, like the X and Y were set to 0.
Image
B
40
S
14
G
2
Posts: 132
Reputation: 3,523

Post » Wed Mar 29, 2017 6:07 pm

@DiegoM - something to do with UI state?
Scirra Founder
B
398
S
236
G
88
Posts: 24,428
Reputation: 194,600

Post » Thu Mar 30, 2017 1:27 pm

@mateussales

Can you post the .c3p file you are using? I can't seem to reproduce this from a blank project.
Scirra Employee
B
10
S
5
G
2
Posts: 132
Reputation: 2,356

Post » Thu Mar 30, 2017 1:52 pm

I guess the cause of this bug will stay unknown for a while, i tried to open the .capx today and reproduce the bug, but i couldn't. I'll make another post if i can reproduce it again.
Image
B
40
S
14
G
2
Posts: 132
Reputation: 3,523

Post » Fri Mar 31, 2017 2:14 pm

I figured out this one.

The bug could only be reproduced with a .c3p project file. It doesn't happen with a new empty project.
Scirra Employee
B
10
S
5
G
2
Posts: 132
Reputation: 2,356

Post » Fri Mar 31, 2017 4:49 pm

That's good, one less bug now.
If i find any more i'll report them ASAP.
Image
B
40
S
14
G
2
Posts: 132
Reputation: 3,523


Return to Closed Bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests