[C3][Plugin] AirConsole

For discussion and help with the Construct 3 Plugin SDK

Post » Tue Sep 12, 2017 4:34 am

C3 plugin version 1.7.0.4 - Fix for GetMasterControllerDeviceId

https://github.com/AirConsole/airconsol ... ag/1.7.0.4
B
34
S
12
G
3
Posts: 233
Reputation: 4,490

Post » Sat Sep 30, 2017 2:45 am

This is excellent! Cheeerssss. Your efforts are really important for this community. :D
B
16
S
5
Posts: 28
Reputation: 1,256

Post » Sun Oct 15, 2017 11:40 am

@Psychokiller1888 Nice work! Thank you very much for the great effort you have put into this. Are there any examples how the controllers are made with C3? Any basic setups available?
B
68
S
23
G
9
Posts: 172
Reputation: 7,376

Post » Sun Oct 15, 2017 2:17 pm

@neverk You're welcome! You have an exemple game uploaded on the git repo and a wiki to follow on github as well: https://github.com/AirConsole/airconsol ... -pong-game

The C3 plugin is controller able, at least it should be, so you can try it and return to me in case of problems. In the settings you have the option "Is Controller" to turn on
B
34
S
12
G
3
Posts: 233
Reputation: 4,490

Post » Sun Oct 15, 2017 3:13 pm

neverk wrote:@Psychokiller1888 Nice work! Thank you very much for the great effort you have put into this. Are there any examples how the controllers are made with C3? Any basic setups available?


I don’t have a C3 example, but here is a link to a controller with lots of options built in C2. It also includes a discussion about how to set up the directory structure to make development go faster:

https://www.scirra.com/forum/viewtopic.php?f=153&t=186227&p=1142313&hilit=airconsole+controller#p1142313
www.simbucket.com - HTML5 Science Simulations / https://www.airconsole.com/#!play=com.n ... obotrumble - Robot Rumble on AirConsole
B
50
S
15
G
25
Posts: 424
Reputation: 17,296

Post » Sun Oct 15, 2017 5:36 pm

@Psychokiller1888 Thanks for the quick reply and pointing to the right direction! There's quite much that just needs to get figured out.

@cjbruce That looks brilliant! Just the kind of stuff I was looking for! GREAT!
B
68
S
23
G
9
Posts: 172
Reputation: 7,376

Post » Mon Oct 16, 2017 4:40 pm

What am I doing wrong here?

I can connect controllers to the screen, but when I send message to the screen I get the deviceID right, but the message is empty?

This is the code from the controller:
Image

This is the screen, where I try to display the message in a spritefont:
Image

Connecting\disconnecting works. Messages from the controller are empty.
B
68
S
23
G
9
Posts: 172
Reputation: 7,376

Post » Mon Oct 16, 2017 4:46 pm

I just have this problem too, working on the C2 plugin. Expect a fix until tomorrow hopefully
B
34
S
12
G
3
Posts: 233
Reputation: 4,490

Post » Mon Oct 16, 2017 6:21 pm

@Psychokiller1888 Ok, thanks for the info. I'll wait for the fix.
B
68
S
23
G
9
Posts: 172
Reputation: 7,376


PreviousNext

Return to Plugin SDK

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests