Can I Select An Object clone?

Get help using Construct 2

Post » Sun Jan 17, 2016 5:09 pm

Ok... Does anybody know if i can select a copy of an object?
B
4
S
2
Posts: 3
Reputation: 421

Post » Sun Jan 17, 2016 10:10 pm

Certainly for sure. What's the problem exactly? Did you paste an object to different layer which is locked?
ImageImage
B
111
S
51
G
24
Posts: 787
Reputation: 23,394

Post » Sun Jan 17, 2016 11:17 pm

No i want to know if i create a sprite called Grass and i copy it. Is there a way to select an specific copy of the object?
B
4
S
2
Posts: 3
Reputation: 421

Post » Mon Jan 18, 2016 7:48 am

Sure by using IID. Initial IID start from 0. You need to filter which ID need to pick (select) using system >pick by comparison > pick the object, fill the expression such as Sprite.IID then fill the comparison value that will pick an index ID.
ImageImage
B
111
S
51
G
24
Posts: 787
Reputation: 23,394

Post » Wed Jan 20, 2016 4:54 pm

Ok, Thanks
B
4
S
2
Posts: 3
Reputation: 421


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: Cubeeo and 28 guests