Can somebody please help me with my layers?

Get help using Construct 2

Post » Fri May 17, 2013 8:21 pm

Hello, my game/level layers are acting all screwy. Can somebody please help me figure out whats wrong with it?

Thanks,
guannstar

B
19
S
5
G
1
Posts: 574
Reputation: 3,021

Post » Fri May 17, 2013 8:25 pm

What exactly?
B
18
S
6
G
3
Posts: 197
Reputation: 4,129

Post » Fri May 17, 2013 8:28 pm

Lol, thanks again yonda. Here it is... https://dl.dropboxusercontent.com/u/54192518/Wizard%20Example.capx


I tried to make an extra (3rd) level, but everything fell apart:( I really confused now.
B
19
S
5
G
1
Posts: 574
Reputation: 3,021

Post » Fri May 17, 2013 8:40 pm

no problem
B
18
S
6
G
3
Posts: 197
Reputation: 4,129

Post » Fri May 17, 2013 8:46 pm

Thanks a lot.
B
19
S
5
G
1
Posts: 574
Reputation: 3,021

Post » Fri May 17, 2013 9:08 pm

Hey yonda, how's it going, did I really screw it up?
B
19
S
5
G
1
Posts: 574
Reputation: 3,021

Post » Fri May 17, 2013 9:22 pm

Hey yonda, how's it going? Are you still helping with my game? If so, thanks:)
B
19
S
5
G
1
Posts: 574
Reputation: 3,021

Post » Fri May 17, 2013 9:31 pm

seems so, lvl2 is loading with You WIn page thats not what you wanted i guess
B
18
S
6
G
3
Posts: 197
Reputation: 4,129

Post » Fri May 17, 2013 9:38 pm

ok i did it

I added Function Object
I added some groups and fixed it with layers

Capx

I hope that helps youyonda2013-05-17 21:52:29
B
18
S
6
G
3
Posts: 197
Reputation: 4,129

Post » Fri May 17, 2013 11:34 pm

Yea, it does; thanks again.

How can i get the score/text in the score bar to show up on each level? It only shows up in the first level and in the second and third level, the score disappears.
B
19
S
5
G
1
Posts: 574
Reputation: 3,021

Next

Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: DemantDigitalArt and 18 guests