Can someone help me? Read this please!

Get help using Construct 2

Post » Wed Jan 30, 2013 1:21 pm

I want to make quiz game on three layuots, first one is quiz, second minigame, third quiz. I can't make the quiz on the third layout to work. Also, can someone tell me how to make it multi-language? Thanks.
B
3
S
1
Posts: 4
Reputation: 483

Post » Wed Jan 30, 2013 7:10 pm

What is exactly not working on the third layout? Please explain, WHAT is not working, otherwise we don't really have a chance to help.

Maybe upload a .capx, so we can take a deeper look on it.

Multi-Language is something like clicking a button that sets the text boxes to a difference language, that you can translate yourself.
B
5
S
1
Posts: 55
Reputation: 735

Post » Wed Jan 30, 2013 8:22 pm

New to Construct ? Where to start

Image Image

Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
280
S
104
G
86
Posts: 7,313
Reputation: 84,366


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: ColombageEnPLS, Fogalord, istero and 8 guests