Can Someone Tell me Why....{SOLVED}

Get help using Construct 2

Post » Tue Dec 23, 2014 3:45 pm

My Layers is locked I can't add new layers the plus sing is greyed out
Last edited by desjardins2014 on Tue Dec 23, 2014 4:13 pm, edited 1 time in total.
Need Sprites For Your Next Project?
100% Vector Animated Sprites
B
8
S
2
Posts: 170
Reputation: 1,086

Post » Tue Dec 23, 2014 3:50 pm

Not sure if it's why or not but the free edition of construct 2 only allows 4 layers.
B
61
S
20
G
56
Posts: 1,077
Reputation: 35,986

Post » Tue Dec 23, 2014 3:51 pm

How many do you have now , you are limited to 4 in the free version.
What I know would fill a Book , what I don't know would fill a Library
B
37
S
12
G
29
Posts: 331
Reputation: 16,499

Post » Tue Dec 23, 2014 4:13 pm

that would be why thanks..
Need Sprites For Your Next Project?
100% Vector Animated Sprites
B
8
S
2
Posts: 170
Reputation: 1,086


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 33 guests