Can't import c2addon

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Wed Oct 25, 2017 2:46 am

Problem Description
Can't import c2addon

Steps to Reproduce Bug
  • Simply open a c2addon file, drag n drop absolutely do nothing right now

Observed Result
Image
I've tried many addons, so it's not the addon's fault

Expected Result
Worked as expected (https://www.scirra.com/manual/158/third-party-addons) in the past, I do not remember what C2 revision I used the last time I tried to install a plugin, I upgrade C2 at every beta more or less

Operating System
Windows 10

Construct 2 Version ID
Construct 2 beta r247
B
21
S
6
G
1
Posts: 2
Reputation: 1,779

Post » Wed Nov 15, 2017 12:19 pm

You didn't provide the c2addon file you were using, so I tried the SDK template. It worked fine. Closing as can't reproduce. Presumably this is a problem with the specific addon you are trying to install.
Scirra Founder
B
405
S
239
G
91
Posts: 24,760
Reputation: 197,314

Post » Wed Nov 15, 2017 3:57 pm

Ashley wrote:You didn't provide the c2addon file you were using, [...]. Presumably this is a problem with the specific addon you are trying to install.


phoenix1291 wrote:I've tried many addons, so it's not the addon's fault


Basicly, I have the same error with all addons I tried.
B
21
S
6
G
1
Posts: 2
Reputation: 1,779


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests