Can we get a Run from Starting Layout button?

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Thu Oct 22, 2015 10:10 pm

@Ashley , can we get a button that runs the game from the starting layout? It's annoying having to search through the project, open the starting layout first and then hitting run just to be able to run the game.
The reason I don't want to run from the last opened layout is because my project uses global objects, which are created at the starting layout, so I need to begin the game from the start every time. A unique button to accomplish this would be appreciated.

edit: or maybe a property somewhere that can be set if not a button.
B
43
S
19
G
65
Posts: 1,104
Reputation: 37,945

Post » Thu Oct 22, 2015 11:06 pm

If I'm not mistaken, you can do that by pressing F4 and it should start the game from the first layout. I guess a button could be nice for those who don't know that though
Image
B
72
S
20
G
9
Posts: 559
Reputation: 13,872

Post » Fri Oct 23, 2015 12:27 am

Thanks for the info @NotionGames , I should look through the keyboard shortcuts more often.
B
43
S
19
G
65
Posts: 1,104
Reputation: 37,945


Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests