Can't add my game in my signature

If you have found a bug, or have a suggestion/comment then leave it here

Post » Sat Mar 10, 2012 8:13 pm

Hi all,

I know this question has already been asked before because, I checked in the forum and I saw that someone had the same problem and he was able to fix it. Unfortunately I'm not.

I would like to put my game card in my forum signature like a lot member do. But I can't. I think it's because the link for the game card is too long. How could I fix that ?

Thanks.
B
41
S
10
G
7
Posts: 182
Reputation: 9,999

Post » Sat Mar 10, 2012 9:26 pm

Check this out.
Use lowcase bbcode for the url provided in the "Share" part under your game.

Also moving to "Website issues".Kyatric2012-03-10 21:27:58
New to Construct ? Where to start

Image Image
Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
247
S
85
G
40
Posts: 6,999
Reputation: 57,793

Post » Sat Mar 10, 2012 9:32 pm

@anthonykojima, it will work if you follow the notes from Kyatric.

I also had some problems at first. But figured out you have to make a new post for the signature card to appear. It will not show in old posts.
B
23
S
2
Posts: 14
Reputation: 3,699

Post » Sat Mar 10, 2012 9:37 pm

Signatures are updated as soon as you "Save changes" in your profile, you don't need to make a new post.
You might have to reload (f5) a page you were looking at maybe (containing posts of yours), yes, but posting isn't a requisite for signature update.
New to Construct ? Where to start

Image Image
Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
247
S
85
G
40
Posts: 6,999
Reputation: 57,793

Post » Sat Mar 10, 2012 9:49 pm

@Kyatric, yeah that is how signatures should work.

Maybe I'm doing something wrong but, I still see my old posts without signature card. Different browsers, updated (F5) and still no signature.

Strange...
B
23
S
2
Posts: 14
Reputation: 3,699

Post » Sat Mar 10, 2012 10:25 pm

Thanks guys for your help,

I tried Kyatric's solution and it worked. So apparently, it is better to use the lowcase bbcode url instead of the HTML one. And I got all my post's signatures updated to.
B
41
S
10
G
7
Posts: 182
Reputation: 9,999

Post » Sun Mar 11, 2012 1:04 pm

[QUOTE=DownInBlack] @Kyatric, yeah that is how signatures should work.

Maybe I'm doing something wrong but, I still see my old posts without signature card. Different browsers, updated (F5) and still no signature.

Strange...[/QUOTE]

This is called by "cache".. F5 don't refresh cache for some pages, and this is one of the best and optimized page I ever see, so, you'll need to deleted and clear your history and cache files to see the update, what's easy with chrome.
ImageImageImageImageImageImage
B
93
S
19
G
12
Posts: 1,192
Reputation: 18,301

Post » Sun Mar 11, 2012 5:41 pm

[QUOTE=anthonykojima]... I think it's because the link for the game card is too long. How could I fix that ? ...[/QUOTE]
You can use bit.ly to shorten links. That's how I manage to get a link to my platform tutorial into my signature.
B
105
S
20
G
12
Posts: 549
Reputation: 20,320

Post » Mon Mar 12, 2012 3:36 am

@Velojet
Thanks for your advice. I never think of that solution and it's true it's very useful.
B
41
S
10
G
7
Posts: 182
Reputation: 9,999

Post » Thu Apr 12, 2012 12:45 am

Ah, I used Bit.ly too, thought it was what had borked mine. :p
Image
B
27
S
9
G
5
Posts: 487
Reputation: 11,939

Next

Return to Website Issues and Feedback

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest