Can't export game

For questions about using Classic.

Post » Sat Jul 14, 2012 5:34 pm

Can you run Construct as an Administrator? I don't have 7 but I know Vista has a right click option for it.
B
84
S
27
G
70
Posts: 4,934
Reputation: 49,560

Post » Sat Jul 14, 2012 5:48 pm

Just for the record:
I once had a problem that was solved by simply deleting the scirra folder in appdata, just like you did. So much is true. But the issue was something completely different:

My issue then
(Took me a lot of time to find this again - just to prove that I don't talk rubbish^^)
Image
B
24
S
8
G
10
Posts: 1,821
Reputation: 8,279

Post » Sat Jul 14, 2012 8:53 pm

I ran as adnistrator and in compatibilty mode and it seemed to work but then it suddenly stoped running layouts again its wierd
B
9
S
2
Posts: 100
Reputation: 1,335

Previous

Return to Help & Support using Construct Classic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests