Can't run C2 as Administrator

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Tue Jul 16, 2013 2:41 pm

I recently purchased a Personal C2 copy thru Steam. I wanted to preview my game on a local network so I followed a tutorial to do that. One thing I learned from that tutorial is that I need to Run C2 as Administrator.

I then located the Construct2.EXE file and right clicked and selected 'Run as Administrator' option. However, the Steam program then tried to re-install C2 as a Free version, but obviously I've already purchased and installed the Personal version. I'm not sure whether I need to proceed to re-install it as Free version - I highly doubt that if I do that it will screw up my Personal version.

Did anyone who purchased C2 via Steam encounter the same issue as I had. Any suggestions or advice on how to solve this? Thanks in advance.
B
3
Posts: 4
Reputation: 185

Post » Tue Jul 16, 2013 4:59 pm

Maybe run steam as administrator then launch C2 from inside steam?
B
49
S
12
G
10
Posts: 1,833
Reputation: 14,583

Post » Tue Jul 16, 2013 7:36 pm

Thanks, BluePhaze. As you advised, I ran Steam as the Administrator first and then set up the local network IP in C2, it really worked. Thanks again for your suggestion.
B
3
Posts: 4
Reputation: 185


Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: JesusJ and 16 guests