Cannot find project file for animation fram

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Tue Dec 06, 2011 1:04 pm


i have this bug again, happens when you do alot of renaming and moving in a project, you normal get another bug after it saying wich sprite is not found,
easy fixed by placing the requested sprite in the right directory but thistime this first check failure doesnt go away, is there a way to fix it by editing xml or something?


edited: well i found whats wrong, i inspected the sprite again, wich was gone in the first place, it seems there was an extra frame (added?) wich i deleted and now loads in fine.


---------------------------
Construct 2 Check failure
---------------------------
Check failure! This is probably a bug:

Cannot find project file for animation frame

Condition: FileExists(GetProjectPath().c_str())
File: Projects\AnimationFrame.cpp
Line: 188
Function: void __cdecl AnimationFrame::Load(const class std::basic_string<wchar_t,struct std::char_traits<wchar_t>,class std::allocator<wchar_t> > &)
Build: release 70 (64-bit) checked
Component: Construct 2 IDE
(Last Win32 error: 2)

---------------
vtrix2011-12-06 13:12:44
ImageImage
B
61
S
19
G
6
Posts: 809
Reputation: 9,028

Post » Tue Dec 06, 2011 1:44 pm

I haven't ever been able to reproduce this which makes it extremely difficult to fix, can you find a way to always make it happen? (Backup your project first!) Also you should be able to just click 'ignore' or 'retry' on all the messages and open the project, but you'll need to find the object with a missing frame or two and replace them.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,951
Reputation: 178,578


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests