Cannot run Construct on a Xeon

For questions about using Classic.

Post » Mon Nov 21, 2011 2:23 pm

This is a Xeon W3680 with 12gb of ram. And i can't run Construct 1.2 on it. The error says: "The application has failed because its side-by-side configuration is incorrect. Please see the application event log or use the command line sxstrace.exe tool for more details".

Any clue?
B
1
G
1
Posts: 4
Reputation: 508

Post » Mon Nov 21, 2011 2:29 pm

Oh. Windows 7 64bit edition.
B
1
G
1
Posts: 4
Reputation: 508

Post » Mon Nov 21, 2011 2:43 pm

You will probably still need to install DirectX 9 even though you're on a newer OS, as it's needed for CC.
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
120
S
28
G
68
Posts: 4,844
Reputation: 48,289

Post » Mon Nov 21, 2011 2:50 pm

The application has failed because its side-by-side configuration is incorrect. Please see the application event log or use the command line sxstrace.exe tool for more details

I got same msg, Then I just got myself new version of Direct X and reinstalled it.

Work perfectly!
B
7
S
2
G
1
Posts: 193
Reputation: 1,745

Post » Mon Nov 21, 2011 2:53 pm

Ok i'll try that. Probably it's completely missing some dx9 dll here.
B
1
G
1
Posts: 4
Reputation: 508

Post » Mon Nov 21, 2011 3:29 pm

Ok solved it. Installing dx9 again worked perfectly.
B
1
G
1
Posts: 4
Reputation: 508


Return to Help & Support using Construct Classic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest