Cannot use OR block.

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Sat Jun 01, 2013 6:03 pm

Hello, all.
Anyone got the answer to this problem?
I'd be grateful, it's one that's made me uninstall and re-install Construct 2 a billion times:

The OR block.

Its supposed to be a right click on the margin. I can see this and I can toggle the tick next to "Make 'OR' block" but tnothing else happens.

I simply want the cow to move right if either the down or right arrows are pressed, or left if the

Here's the capx:

https://www.dropbox.com/s/uhxcswdzrz70gfq/cowGame.capx

Thank you,all.
B
5
Posts: 8
Reputation: 295

Post » Sat Jun 01, 2013 6:47 pm

You make sure it's ticked with "Or" then add another action into the event, and the word "OR" will appear inbetween the two actions.
B
51
S
20
G
10
Posts: 571
Reputation: 9,819

Post » Sat Jun 01, 2013 7:03 pm

Thank you very much. What you suggested was one of the things I had been trying. It seemed to also require dragging the two events together so that they are one block.

Cheers.
B
5
Posts: 8
Reputation: 295


Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: BackendFreak, blackhornet, rayolaser, rbailey83 and 17 guests