Can't C2 just tell me which pluin action ID dead?

Get help using Construct 2

Post » Wed Sep 24, 2014 7:43 pm

For something like this you'd have to install to a different location and use a diff program like winmerge to see exactly what changed in the files.
B
92
S
32
G
109
Posts: 5,294
Reputation: 70,999

Post » Wed Sep 24, 2014 8:13 pm

I use Ultraedit and it has a side-by-side comparison feature for checking files which would be ideal for comparing plugin changes.
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
134
S
30
G
86
Posts: 5,419
Reputation: 59,524

Post » Wed Sep 24, 2014 10:00 pm

C-7 wrote:Well, there is an update log every time C2 updates, but you really should have just copied it all into new plugins and did your tinkering there. I'm afraid this is far beyond anyone's ability to help you.

I know how i stupid
but i think tell whihc plugin dead is easy for scirra,right?
and also...who will check all of update log XDDD
B
17
S
7
Posts: 360
Reputation: 2,202

Post » Wed Sep 24, 2014 10:02 pm

Well.... If you read the latest one:

Improved the error message when opening a project which references missing actions or conditions in a plugin. It now identifies the plugin name and ID.
ImageImageImage
B
71
S
22
G
241
Posts: 3,734
Reputation: 134,494

Post » Thu Sep 25, 2014 12:15 pm

Yeah, as of r181 Construct 2 will blame the correct plugin/behavior in the error message.
Scirra Founder
B
398
S
236
G
88
Posts: 24,428
Reputation: 194,625

Post » Thu Sep 25, 2014 3:26 pm

Ashley wrote:Yeah, as of r181 Construct 2 will blame the correct plugin/behavior in the error message.

Thx my god Image Image Image
B
17
S
7
Posts: 360
Reputation: 2,202

Previous

Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: PROxMTswatTR and 35 guests