Cant get Sound To work..??

For questions about using Classic.

Post » Sun Oct 11, 2009 8:31 pm

Anyone else have problems with this? Im using the new Construct and im trying to add sound to the game. I relize that the sound resources are messed up so i tried to use Xaudio 2 From File and that still fails..
Ive tried .wav format and .mp3.. and all i get is a RTE as soon as i start layout with music. Any suggestions please.

My Files:
[url:22mwehoe]http://www.mediafire.com/file/2wk5z5oxznw/Shotgun1.wav[/url:22mwehoe]
[url:22mwehoe]http://www.mediafire.com/file/zjzdjvadzzo/Harmful%20or%20Fatal.mp3[/url:22mwehoe]
B
2
S
1
G
3
Posts: 49
Reputation: 1,098

Post » Sun Oct 11, 2009 9:08 pm

What codec are the .WAV files? Could you post them so we can try them out too?
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,949
Reputation: 178,554

Post » Sun Oct 11, 2009 9:30 pm

Those are 2 ive been messing with. I got the mp3 to work with directsound.. but that is not really supported anymore.
B
2
S
1
G
3
Posts: 49
Reputation: 1,098


Return to Help & Support using Construct Classic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests