Canít see the sprites on the layout.

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Sat Oct 29, 2011 8:28 am

Hi there.

Iím trying to get into Construct 2, but I have a _huge_ problem: I canít see the design of the sprites when I insert them on the layout. Only the outlines of each sprite.

Exactly as you can see on this image



How can I get to see the sprites as I should?

Iíve tried to reinstall C2, change 32 to 64 bits and nothing. Iím out of ideas.

Thanks.

Specs.
Windows Vista; C2 32bits; Firefox 7.0.1.;
AMD Turion X2 Ultra dual-Core Mobile ZM-82 2.20Ghz, 4GB RAM
ATI HD 3450

AngeloFernandes2011-10-29 08:30:35
B
18
S
4
G
5
Posts: 149
Reputation: 4,498

Post » Sat Oct 29, 2011 10:01 am

We've had reports of this before, and generally it's a sign you have buggy or out of date video drivers. Have you tried updating your graphics card driver?
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,580

Post » Sat Oct 29, 2011 10:45 am

Thanks for the quick reply Ashley, but none of the solutions on that link were sucessfull.

I did it all and it still the same :S

Do you know any other solution?

many thanks
B
18
S
4
G
5
Posts: 149
Reputation: 4,498

Post » Sat Oct 29, 2011 11:05 am

We've had users report this three or four times in the past and it was always fixed by updating graphics card drivers.

It might be worth emailing your PC's support or getting in touch with the video card maker. As far as I can tell, it's because their graphics card is buggy! I don't think there's much we can do about that, it's up to them.Ashley2011-10-29 11:05:45
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,580

Post » Sat Oct 29, 2011 12:52 pm

I've done it

I downloaded this file ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp42501-43000/sp42714.exe, run all the updates he had to and voilŠ.

Thanks a lot.

AngeloFernandes2011-10-29 12:52:39
B
18
S
4
G
5
Posts: 149
Reputation: 4,498


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest